Rfinder B1 + Dual Band DMR 4G / LTE + FREE batré tambahan

1327

nu RFinder B1+ nyaéta Dual Band (VHF / UHF) DMR Transceiver anu paling canggih anu digabungkeun sareng smartphone anu kuat. Éta nganteurkeun dugi ka 4 Watt RF Power tina kasus anu mantap pisan.

Éta tiasa dianggo pikeun simplex sareng repeater analog FM QSOs. Hébat pikeun Echolink, DMR (Brandmeister, TGIF, DMR +, jsb). Upami ngagunakeun a hotspot, anjeun bahkan tiasa nganggo B1 pikeun aksés ka D-Star.

Cocog sareng kaseueuran panyadia telepon sélulér di dunya, kalebet Verizon, AT&T, T-mobile, Google FI, jsb

Pangiriman gancang!

barang-barang tambahan

gambaran

nu RFinder B1+ nyaéta Dual Band (VHF / UHF) DMR Transceiver anu paling canggih anu digabungkeun sareng smartphone anu kuat. Éta nganteurkeun dugi ka 4 Watt RF Power tina kasus anu mantap pisan.
Naon bédana antara RFinder B1 sareng RFinder B1+?
RFinder B1 + hadir kalawan Android 9, tinimbang 8.1; Mibanda prosésor 2.3GHz tinimbang 2.0GHz sarta USB carjer gancang 3.0 tinimbang 2.0
Ngajalankeun Android, anjeun tiasa masang sadaya aplikasi Play Store anu sayogi. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa masang Zello, Team Speak, EchoLink sareng seueur deui anu sanés sareng nganggo tombol PTT internal pikeun konci transmisi dina aplikasi sapertos kitu. Dupi anjeun ngabayangkeun éta? Upami anjeun henteu ngahontal titik EchoLink, kantun nganggo RFinder 3G, 4G anjeun atanapi bahkan WiFi, teras anjeun nyambung. Entong sono QSO deui waé kusabab teu aya repeater caketna. Sareng kusabab RFinder ngagaduhan basis data anu diénggalan pikeun repeater sadunya, titik EchoLink sareng kelompok omongan DMR, anjeun moal kedah ngapalkeun nanaon. Anjeun ngan ukur milarian stasiun atanapi repeater anu anjeun badé sambungkeun, sareng RFinder bakal ngarobah sadaya pangaturan pikeun anjeun, naha nganggo DMR atanapi konvensional analog FM. RFinder maju pisan anu ngamungkinkeun anjeun ningali dina peta sadayana anu aya deui DMR / EchoLink / Conventional anu caket. Pencét waé dina stasiun anu anjeun pilih, sareng setélan radio anjeun dirobih: RX sareng TX frekuensi, Nada, offset, pamisah, kode warna Sadayana! Wilujeng sumping di Transceiver Click & Talk anu munggaran. Upami ieu henteu fenomenal naon maka?
◇ Fitur
◇ Walkie talkie4Watts DMR + Analog, UHF / VHF ,
◇ Jual poinSmartphone LTE 4G , IP67 tangguh, PTT: DMR + UHF / DMR + VHF (opsional), POC
◇ Paparan4.0 inci
◇ Panel toél5 titik layar kapasitif, ngadukung operasi cai hujan, IPS.
◇ Sarung nganggo sentuhansokongan
◇ Resolusi640 * 1136 piksel TFT LCM
◇ SimDual SIM, Dual sayaga, kartu SIM katilu pikeun jaringan pribadi (Opsional)
◇ JaringanGSM, WCDMA, EVDO, TD-SCDMA, TDD / FDD-LTE
◇ Band2G: GSM850/900/1800/1900;   3G:WCDMA850/900/1900/2100
LTE-FDD:B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B17/B20
LTE-TDD: B38 / B39 / B40 / B41
◇ OSAndroid 9
◇ CPU2.3GHz
◇ Memori4GB RAM + 64GB ROM
◇ Kartu SD MikroRojongan nepi ka 128GB
◇ Batré2500mAh@7.4V (Standar)
◇ Warnahideung
◇ Ukuran148 x 64 x 30.3 mm,
◇ Beurat430g
SOSnuhun
◇ Kenop kanalenya, gampang dioperasikeun
PTTPilihan, Push-to-Talk nganggo radio dua arah
POCLeres, Push-to-Talk over Cellular / Wifi
◇ konci anu tiasa diprogramDukungan, Pelanggan tiasa ngarobih konci jalan pintas pikeun tujuan fungsi khusus ku parangkat lunak
GNSSGPS / BEIDOU / GLONASS
◇ muatan doknuhun
◇ muatan gancangdukungan 2A muatan gancang
◇ Klipleres,
◇ Micphonenuhun, dual mic janten anti noise
Class Kelas IPIP67
◇ SénsorGravitasi, Gyro, Sensor Jarak, Sensor cahaya, akselerator 3D, Sensor tekanan.
FMnuhun
NFCPilihan, 13.56MHZ
◇ Spéker2 Watts
◇ Batur
◇ KaméraKaméra payun: 5mega piksel kaméra tukang: 13mega piksel
◇ Ukuran gambarnepi ka 4096 * 3072 piksel
◇ Lampu LED / Obor1 lampu kilat dipingpin, 200 lumina
◇ Rékaman pidéoNgarekam 1920 * 1080 , 30fps
◇ Kaméra éksternaldukungan, opsional
Palm Éksternal mic micdukungan, opsional
◇ Data
◇ WLANWIFI 802.11 a / b / g / n, 2.4G / 5.8G
Port data ◇USB 3.0
◇ port USB20pin sababaraha port, muatan 2A, ngadukung OTG.
OTGsokongan
◇ BluetoothBT4.0

Pita ganda: 136-174 MHz / 400-480 MHz

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "Rfinder B1 + Dual Band DMR 4G/LTE + batré tambahan GRATIS"