Sarat jeung Kaayaan cookie

Pikeun ngajantenkeun situs ieu jalan leres, urang tiasa nempatkeun file data alit anu disebat cookies dina alat anjeun. Kaseueuran halaman wéb ngalakukeun ieu.

Naon cookies?

Cookie mangrupikeun file téks alit anu disimpen dina halaman wéb dina komputer atanapi alat sélulér anjeun nalika anjeun nganjang kana situs éta. Éta ngamungkinkeun halaman wéb pikeun émut kalakuan sareng karesep anjeun (sapertos login, basa, ukuran font sareng preferensi tampilan anu sanés) salami sababaraha waktos, janten anjeun henteu kedah teras-teras ngalebetkeun deui iraha waé anjeun balik kana situs atanapi kotektak tina hiji halaman ka halaman séjén.

Cookies naon anu diatur ku ngadatangan situs kami?

Sosial Website Cookies
Janten anjeun tiasa sacara gampang "Resep" atanapi ngabagi kontén kami dina resep Facebook sareng Twitter kami parantos ngalebetkeun tombol bagi dina situs kami.

Implikasi privasi on ieu bakal rupa-rupa ti jaringan sosial ka jaringan sosial sarta bakal gumantung setélan privasi tos dipilih dina jaringan ieu.

Cookies Perbaikan Situs
Kami rutin nguji desain anyar atanapi fitur situs dina situs kami. Kami ngalakukeun ieu ku nunjukkeun versi anu béda pikeun halaman wéb pikeun jalma anu sanés sareng sacara anonim ngawaskeun kumaha pangunjung situs kami ngaréspon versi anu béda ieu. Pamustunganana ieu ngabantosan kami pikeun nawiskeun anjeun halaman wéb anu langkung saé.

Cookie Statistik Pangunjung
Kami nganggo cookies pikeun nyusun statistik pangunjung sapertos sabaraha urang anu parantos nganjang ka halaman wéb kami, jinis téknologi naon anu aranjeunna anggo (mis. Mac atanapi Windows anu ngabantosan pikeun ngaidentipikasi nalika situs kami henteu tiasa dianggo sapertos anu kedahna pikeun téknologi khusus), sabaraha lami aranjeunna nyéépkeun dina situs, halaman naon anu katingali sareng sajabana. Ieu ngabantosan urang pikeun teras-terasan ningkatkeun halaman wéb urang. Program anu disebut "analitis" ieu ogé nyaritakeun urang kumaha jalma ngahontal situs ieu (contona tina mesin pencari) sareng naha aranjeunna parantos aya di dieu sateuacan ngabantosan urang pikeun nempatkeun langkung seueur artos pikeun ngembangkeun jasa kami pikeun anjeun tibatan méakkeun pamasaran.

Cookies Remarketing
Anjeun tiasa perhatosan yén kadang saatos ngadatangan situs anjeun ningali seueur jumlah iklan tina situs anu anjeun buka. Ieu kusabab pangiklan, kalebet diri urang mayar iklan ieu. Téknologi pikeun ngalakukeun ieu dimungkinkeun ku cookies sareng sapertos kitu urang tiasa nempatkeun anu disebut "cookie pemasaran ulang" salami anjeun didatangan. Kami nganggo pariwara ieu pikeun nawiskeun nawaran khusus jsb pikeun ngadorong anjeun datang deui ka situs kami. Tong hariwang kami henteu tiasa sacara proaktif ngahubungi anjeun sabab sacara gembleng prosés henteu sacara anonim. Anjeun tiasa milih kaluar tina cookies ieu iraha waé.

Cookie Newsletter Email
Situs nawarkeun newsletter atawa langganan email jasa na cookies bisa dipaké pikeun apal lamun anu geus didaptarkeun na naha pikeun mintonkeun bewara tangtu nu bisa ukur jadi sah mun ngalanggan / pamaké lirén ngalangganan.

Kumaha carana ngontrol cookies?
Anjeun tiasa ngendalikeun sareng / atanapi mupus cookies sakumaha anu dipikahoyong - pikeun detil, tingali ngeunaancookies.org. Anjeun tiasa mupus sadaya kuki anu parantos aya dina komputer anjeun sareng anjeun tiasa nyetél kaseueuran panyungsi supados teu disimpen. Upami anjeun ngalakukeun ieu, kumaha, anjeun panginten kedah sacara manual ngaluyukeun sababaraha karesep unggal anjeun nganjang kana situs sareng sababaraha jasa sareng fungsionalitas panginten henteu jalan.

Taros Kami

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan Kawijakan Cookie ieu, mangga ngahubungan kami:

Di AS:
12759 NE Whitaker Jalan, # P888
Portland, OR 97230
AS
Telp: +1 503 746 8282

Di Éropa:
Lõõtsa tn 5 // Sepapaja tn 4
11415 Tallinn
Harju
Éstonia
Tel: + 372 618 8253
info@network-radios.com