Kushtet e Transportit

Vendndodhjet tona

Në SH.B.A:
Mazikeen OÜ
11407 SW Amu St
Suite #AUM138
Tualatin, OR 97062
SHBA

Në Europë:
Mazikeen OÜ
Lõõtsa tn 5 // Sepapaja tn 4
11415 Talin
Harju
Estoni

Të gjitha produktet që rendisim në faqen tonë të internetit dërgohen direkt nga prodhuesit ose shpërndarësit tanë me seli në Hong Kong.

Koha e transportit varet nga destinacioni. Ne ose mund të përdorim DHL Express që zgjat rreth 7-8 ditë ose Shërbimet Postare të Singaporit që mund të marrin pak më shumë, në shumicën e rasteve, paketa do të mbërrijë brenda 12 ditësh. Dërgesat mund t'i nënshtrohen doganave.

Çmimet e dorëzimit ndryshojnë në varësi të peshës së artikullit të zgjedhur, shërbimit të dorëzimit dhe vendit postar. Një çmim do të llogaritet gjatë procesit të blerjes kur të futen detajet e dorëzimit.
Ndjekja e plotë është në dispozicion përmes postës elektronike pas dërgimit.
Të gjitha kohët e dorëzimit deklarohen në ditë pune (e hënë - e premte).