Furnizimi me energji elektrike Siglent SPD-3303C DC, Ekran TFT-LCD, 0 ~ 30V 0 ~ 3Amp, 100V / 120V / 220V / 230V

Amazon.com Çmimi: $512 (si i 16 / 09 / 2020 10: 26 PST- Detaje)

Furnizimi me energji precize të programueshme lineare me 3 kanale
Ekrani aktual i tensionit 4 shifror dhe 3 shifror, rezolucioni min: 10 mV, 10 mA
Tre mënyra dalëse: lidhja e pavarur, serike dhe paralele

Transporti i Shpejtë!

Përshkrim

SPD3303C e heshtur është një energji lineare DC me precizion të lartë Siguroni.karakteristika Ekran aktual i tensionit 4 shifror dhe 3 shifror, zgjidhje minimale: 10 mV, 10 mA Tre mënyra dalëse: lidhja e pavarur, seriale dhe paralele, ventilatori i rregullimit të temperaturës së ndjeshme, zvogëlon në mënyrë efektive zhurmën Kurseni / Kujtoj 5 ekipet e specifikimeve të sistemit, mbështet ruajtjen e njohuriveSpecifikimet teknike CH1 voltage voltazhi DC ndryshojnë : 0-30V , rryma DC ndryshojnë : 0-3A CH2 voltage voltazhi DC ndryshojnë : 0-30V current rryma DC ndryshojnë : 0-3A CH3 voltage voltazhi DC ndryshojnë : 2. pesë / 3.3 / pesë.0V , Rryma DC ndryshon : 0-3A Fuqia maksimale e daljes: 195W Tensioni min / zgjidhja aktuale e rrymës: 10mV / 10mA Tensioni / Shifrat e ekranit aktual: LED, tension 4 shifror dhe ekran aktual 3 shifror Zhurma e gypave: ≤1 mVrms (5Hz ~ 1MHz); M3 mArms Ndërfaqja e zakonshme: Përmasat e pajisjes USB: 210 mm (Gj) × 130 mm (Gj) × 265 mm (D) Pesha: 7 kg
Siguroni energji precize të programueshme lineare 3-kanalëshe
Ekrani aktual i tensionit 4 shifror dhe 3 shifror, zgjidhja minimale: 10 mV, 10 mA
Tre mënyra dalëse: lidhja e pavarur, serike dhe paralele
Temperatura e ndjeshme rregullon ventilatorin, zvogëlon në mënyrë efektive zhurmën
Kurseni / Rikujtojini 5 ekipe të specifikimeve të sistemit, mbështet ruajtjen e njohurive

Informacion shtesë

Markë

EAN

Lista EAN

Etiketë

prodhues

Model

MPN

PaketaDimensionet

Paketën e sasisë

PartNumber

Grupi i produkteve

Emri i llojit të produktit

Botues

studio

Vlerësime

Nuk ka komente ende.

Bëhu i pari që rishikon “Furnizimi me energji Siglent SPD-3303C DC, Ekran TFT-LCD, 0 ~ 30V 0 ~ 3Amp, 100V / 120V / 220V / 230V”