Zbritje

Radio e Rrjetit celular Inrico TM-9 4G / WiFi IRN

(1 shqyrtim të konsumatorëve)

$399 $349

Ky version ka Android të pastër. Bëni kujdes nga konkurrenca që shet versione firmware që nuk lejojnë instalimin e aplikacioneve nga PlayStore.

Çfarë ka të re, krahasuar me TM-7:

  • Pamje të reja!
  • Altoparlanti është më i lartë dhe i qartë si kristal
  • Mikrofoni i përmirësuar

Kontrolloni tjetrin Kanale të drejtpërdrejta. Ky radio do të dërgojë me Zello të instaluar paraprakisht.
Nëse keni nevojë për këtë radio për biznes, atëherë duhet të konsideroni ta përdorni Puna Zello (nga 61.20 dollarë në vit) ose PTT4U (nga 59.00 dollarë / vit)

Transporti i Shpejtë!

aksesorë

Zgjidhni bandën *

Përshkrim

Inrico TM-9, është evolucioni i TM-7 Plus, një radio e rrjetit më të shitur.

E shkëlqyeshme për përdorim radio amator me të re IRN platformë, për Zello, Team Speak 3 dhe Echolink përmes 3G ose WiFi. Dhe funksionon edhe si pikë e nxehtë WiFi!
A është akoma hamradio? Lexoje kete artikull. TM9 mund të përdoret gjithashtu për të dëgjuar policinë, departamentin e zjarrfikësve dhe shumë transmetime të tjera. Mësoni si.
Alsoshtë gjithashtu plotësisht në përputhje me APRS. Mësoni më shumë në vendosjen e prillëve në Inrico TM-9.

Inrico TM-9 është një radio në rrjet. Nuk ka një modul RF VHF ose UHF.

Mësoni 5 gjërat që mund të bëni me një marrës marrës Inrico TM

Ky version i rrjetit të radios është plotësisht i pajtueshëm me Rrjeti Ndërkombëtar i Radios (IRN)

Për të transmetuar në përsëritësit e Hamit, duhet të keni një licencë të vlefshme hamradio. Për ta përdorur këtë radio në IRN, duhet të ndiqni këto hapa dhe, pas kësaj, konfiguroni cilësimet e audios. Nën RECORD tab, zgjidhni "Mic”Dhe të gjithë jeni gati.

Ju mund të programoni butonat kyç për çdo funksion që ju pëlqen, duke ndjekur një të thjeshtë procedurë. Gjithashtu, lexoni këtë artikull, nëse doni të përdorni një mikrofon tjetër.

A po kërkoni radio me dy drejtime? Sapo gjetët dyqanin më të mirë të radios!
Po sikur të mund të kishit një aplikacion radio dore në telefon? Le të ju prezantojmë aplikacionin më të mirë walkie talkie të bërë ndonjëherë: Zello është aplikacioni walkie talkie për android, iphone, IOS dhe ka edhe zello për PC.
Ky smartphone i ngjashëm me radio ka një PTT që do të mbyllë transmetuesin. Për sa keni një dataplan ose një lidhje WiFi, atëherë keni vetë një aplikacion uoki uoki me dy drejtime me gamë në të gjithë botën.
Së pari, shkarkoni aplikacionin Zello. Pastaj, thjesht shtypni butonin tuaj zello PTT dhe do të dëgjoheni!
Ju mund të keni komunikime private 1-me-1, ose komunikime 1-me-shumë në një kanal privat zello. Ka edhe shumë kanale publike zello, me qëllime të ndryshme, në të gjithë botën.
Disa rrjete RF hamradio janë të lidhura me kanalet private Zello. Me të tillë, nëse jeni një proshutë e licencuar, atëherë mund të qëndroni në internet me zello dhe të keni QSO me miqtë tuaj të proshutës. Ka shumë zellos në të gjithë botën. A do të dëshironit të bëheni një? 🙂
Mirësevini në botën e radio doreve të Zello PTT!

Intercom inteligjent GSM + altoparlantë stereo

GPS + Pozicionimi dhe pozicionimi preciz i busullës
Cilësia ushtarake
Muzikë
Video
. Shfletuesi
Search Kërkimi i Google dhe Hartat
Navigati

shqyrtim 1 për Radio e Rrjetit celular Inrico TM-9 4G / WiFi IRN

  1. Andrew Nagle (Pronar verifikuar) -

    Pasi kam përdorur këtë radio për rreth një muaj, unë jam i kënaqur me performancën e tij. Çizmet duken shumë më shpejt sesa paraardhësit, kishin butona me ndriçim të pasëm dhe altoparlant me cilësi të mirë. Importantshtë e rëndësishme të theksohet se duhet të bashkëngjitni një antenë në radio që ajo të funksionojë siç duhet.

Jep një vlerësim

Ju gjithashtu mund të pëlqeni ...