Politika Cookie

Për ta bërë këtë faqe të funksionojë siç duhet, ne mund të vendosim skedarë të vegjël të të dhënave të quajtura cookies në pajisjen tuaj. Shumica e faqeve të internetit e bëjnë këtë.

Cilat janë cookies?

Një cookie është një skedar teksti i vogël që një faqe interneti ruan në kompjuterin ose pajisjen tuaj mobile kur vizitoni faqen. Mundëson që faqja e internetit të kujtojë veprimet dhe preferencat tuaja (të tilla si identifikimi, gjuha, madhësia e shkronjave dhe preferencat e tjera të ekranit) për një periudhë kohore, kështu që nuk duhet të vazhdoni të hyni në to sapo të ktheheni në faqen ose shfletoni nga një faqe në tjetrën.

Cilat cookies vendosen duke vizituar faqen tonë?

Cookies të faqeve sociale
Kështu që ju lehtë mund të "pëlqeni" ose të ndani përmbajtjen tonë në Facebook dhe Twitter që kemi përfshirë butonat e ndarjes në faqen tonë.

Implikimet e privatësisë në këtë do të ndryshojnë nga rrjeti social në rrjetin social dhe do të varen nga cilësimet e privatësisë që keni zgjedhur në këto rrjete.

Cookie për përmirësimin e faqes
Ne rregullisht testojmë dizajne të reja ose veçori të faqes në faqen tonë. Ne e bëjmë këtë duke treguar versione pak më të ndryshme të faqes sonë të internetit për njerëz të ndryshëm dhe duke monitoruar në mënyrë anonime se si vizitorët e faqes sonë reagojnë ndaj këtyre versioneve të ndryshme. Në fund të fundit kjo na ndihmon të ju ofrojmë një faqe në internet më të mirë.

Cookies të Statistikave të Vizitorëve
Ne përdorim cookies për të përpiluar statistikat e vizitorëve, të tilla si sa njerëz kanë vizituar faqen tonë të internetit, çfarë lloji të teknologjisë po përdorin (p.sh. Mac ose Windows që ndihmon për të identifikuar kur faqja jonë nuk funksionon siç duhet për teknologji të veçanta), sa kohë ata kalojnë në sit, çfarë faqe shikojnë etj. Kjo na ndihmon të përmirësojmë vazhdimisht faqen tonë të internetit. Këto programe të ashtuquajtura "analitikë" gjithashtu na tregojnë nëse si njerëzit arritën në këtë sit (p.sh. nga një motor kërkimi) dhe nëse ata kanë qenë këtu para se të na ndihmonin të vendosnim më shumë para në zhvillimin e shërbimeve tona për ju në vend të shpenzimeve të marketingut.

Cookie të rikarketimit
Ju mund të vini re se ndonjëherë pasi vizitoni një sit shihni numrin e rritur të reklamave nga faqja që keni vizituar. Kjo sepse reklamuesit, përfshirë edhe ne vetë paguajmë për këto reklama. Teknologjia për ta bërë këtë është bërë e mundur nga cookie-t dhe si të tillë ne mund të vendosim një të ashtuquajtur "cookie të reklamimit" gjatë vizitës tuaj. Ne i përdorim këto reklama për të ofruar oferta speciale, etj për t'ju inkurajuar të ktheheni në faqen tonë. Mos u shqetësoni, ne nuk jemi në gjendje t'ju kontaktojmë në mënyrë aktive pasi i gjithë procesi është anonimuar plotësisht. Ju mund të hiqni dorë nga këto cookies në çdo kohë.

Cookie Newsletter me email
Kjo faqe ofron shërbime të abonimit të buletinit apo emailit dhe cookies mund të përdoren për të kujtuar nëse jeni regjistruar dhe nëse do të tregoni njoftime të caktuara të cilat mund të jenë të vlefshme vetëm për përdoruesit e abonuar / të çregjistruar.

Si të kontrolloni cookies?
Ju mund të kontrolloni dhe / ose të fshini cookies si të dëshironi - për detaje, shih aboutcookies.org. Ju mund të fshini të gjithë cookies që janë tashmë në kompjuterin tuaj dhe mund të vendosni shumicën e shfletuesve për të parandaluar vendosjen e tyre. Nëse e bëni këtë, megjithatë, mund t'ju duhet të rregulloni manualisht disa preferenca sa herë që vizitoni një sit dhe disa shërbime dhe funksionalitete mund të mos funksionojnë.

Na Kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Politikë Cookie, ju lutemi na kontaktoni:

Në SH.B.A:
12759 NE Whitaker Way, # P888
Portland, OSE 97230
SHBA
Tel: +1 503 746 8282

Në Europë:
Lõõtsa tn 5 // Sepapaja tn 4
11415 Talin
Harju
Estoni
Tel: + 372 618 8253
info@network-radios.com