Postuar ne

Brandmeister dhe TGIF njëkohësisht në lëvizje

Unë dua të përdor tim RFinder HCP-1 pikë e nxehtë kudo që të shkoj. Së pari, sepse unë lehtë mund të përdor Brandmeister dhe TGIF Talkgroups pa bërë asnjë ndryshim në pikën e nxehtë dhe së dyti, për shkak të baterisë së saj të brendshme, mund ta përdor për më shumë se 5 orë, pavarësisht se ku jam - duke përdorur lidhjen Wifi të lidhur nga smartphone . Ajo madje punon si një bankë energjie, në rast se kam nevojë për një lëng energjie për smartphone-in tim.

Unë mund të programoj 3 rrjete të ndryshme gati për t'u përdorur. Unë kam Brandmeister, TGIF (trashëgimi) dhe TGIF (kryeministër).

La RFinder HCP-1 Hotspot është i bazuar në yllin PI, me një MMDVM. E tëra çfarë ju duhet të bëni, është ta programoni atë si një portë DMR. Pastaj, shko te Konfigurimi> Eksperti dhe klikoni mbi Redaktimi i plotë> DMR GW.

Kur dua të përdor një Talkgroup Brandmeister, unë thjesht përdor TG të rregullt. Dua të them, nëse dëshiroj të telefonoj TG 91, thjesht përdor TG91.

Nëse dua të përdor TGIF (Legacy) dhe duhet të përdor TG 777, unë thirr TG5000777 Në thelb, duhet të filloj me '5', jastëk me '0' derisa të marr gjithsej 7 shifra.

Nëse dua të përdor TGIF (Prime) dhe duhet të përdor TG 31039, unë thirr TG4031039 Në thelb, duhet të filloj me '4', jastëk me '0' derisa të marr gjithsej 7 shifra.

E tëra çfarë duhet të bëj është të programoj radion time me TG të ndryshme. BM është gjithmonë i paracaktuar, TGIF Prime fillon me 4 dhe TGIF Legacy fillon me 5.

Kjo mund të përdoret gjithashtu për rrjetet DMR +. Alwaysshtë gjithmonë i njëjti parim.

Plotësoni si më poshtë: (duhet të ndryshoni fjalëkalimet tuaja Brandmeister dhe TGIF, ID-në e DMR-së, etj:

[General]
Adresa Rpt = 127.0.0.1
RptPort = 62032
Adresa Lokale = 127.0.0.1
Porti Lokal = 62031
Rregulla Gjurmë = 0
Daemon = 1
Korrigjimi i gabimeve = 0
RFTimeout = 20
NetTimeout = 20

[Regjistrohu]
Niveli i Shfaqjes = 0
Niveli i Skedarit = 1
FilePath = / var / log / pi-star
FileRoot = DMRGateway

[Zëri]
Aktivizuar = 1
Gjuha = en_GB
Drejtoria = / usr / lokale / etj / DMR_Audio

[Informacion]
Aktivizuar = 0
RXFrekuenca = 439995000
Frekuenca TX = 430995000
Fuqia = 1
Gjerësia gjeografike = SELECT_YOUR_LATITUDE
Gjatësia = -SELECT_YOUR_LONGITUDE
Lartësia = 0
Vendndodhja = "Estoril"
Përshkrimi = "Portugalia"
URL = https: //www.network-radios.com

[Rrjeti XLX]
Fillimi = 950
Aktivizuar = 0
Skedari = / usr / local / etc / XLXHosts.txt
Port = 62030
Fjalëkalimi = passw0rd
Ringarko kohën = 60
Foleja = 2
TG = 6
Baza = 64000
Rilidhni = 60
Korrigjimi i gabimeve = 0
Id = ENTER_YOUR_DMR_ID
Kontrolli i përdoruesit = 1

[Rrjeti DMR 1]
Aktivizuar = 1
Adresa = 193.137.237.12
Port = 62031
Lokale = 62037
TGRewrite0 = 2,9,2,9,1
Rishkruaj PC0 = 2,94000,2,4000,1001
TypeRewrite0 = 2,9990,2,9990
SrcRewrite0 = 2,4000,2,9,1001
PassAllPC0 = 1
PassAllTG0 = 1
PassAllPC1 = 2
PassAllTG1 = 2
Fjalëkalimi = ”ENTER_YOUR_PASSWORD”
Korrigjimi i gabimeve = 0
Id = ENTER_YOUR_DMR_ID
Emri = SELECT_YOUR_BM_MASTER

[Rrjeti DMR 2]
Aktivizuar = 0
Adresa = 168.235.109.210
Port = 55555
TGRewrite0 = 2,8,2,9,1
TGRewrite1 = 2,80505,2,505,1
TGRewrite2 = 2,80800,2,800,100
TGRewrite3 = 2,83801,2,3801,8
TGRewrite4 = 2,89990,2,9990,1
TGRewrite5 = 2,80001,1,1,9999
TGRewrite6 = 2,80001,2,1,9999
Rishkruaj PC0 = 2,84000,2,4000,1001
Fjalëkalimi = "Fjalekalimi"
Korrigjimi i gabimeve = 0
Id = ENTER_YOUR_DMR_ID
Emri = DMR + _IPSC2-QUADNET
Options=”TS1_1=1;TS1_2=2;TS1_3=3;TS1_4=13;TS1_5=133;TS1_6=235;TS1_7=315;TS1_8=320″

[Rrjeti DMR 3]
Aktivizuar = 1
Id = ENTER_YOUR_DMR_ID
Emri = TGIF_Network
Rishkruaj PC1 = 1,5009990,1,9990,1
Rishkruaj PC2 = 2,5009990,2,9990,1
TypeRewrite1 = 1,5009990,1,9990
TypeRewrite2 = 2,5009990,2,9990
TGRewrite1 = 1,5000001,1,1,999999
TGRewrite2 = 2,5000001,2,1,999999
SrcRewrite1 = 1,9990,1,5009990,1
SrcRewrite2 = 2,9990,2,5009990,1
SrcRewrite3 = 1,1,1,5000001,999999
SrcRewrite4 = 2,1,2,5000001,999999
Adresa = tgif.network
Fjalëkalimi = ENTER_YOUR_TGIF_LEGACY_PASSWORD
Port = 62031
Vendndodhja = 0
Korrigjimi i gabimeve = 0

[Rrjeti DMR 4]
Aktivizuar = 1
Id = ENTER_YOUR_DMR_ID
Emri = TGIF_Network_Prime
Rishkruaj PC1 = 1,4009990,1,9990,1
Rishkruaj PC2 = 2,4009990,2,9990,1
TypeRewrite1 = 1,4009990,1,9990
TypeRewrite2 = 2,4009990,2,9990
TGRewrite1 = 1,4000001,1,1,999999
TGRewrite2 = 2,4000001,2,1,999999
SrcRewrite1 = 1,9990,1,4009990,1
SrcRewrite2 = 2,9990,2,4009990,1
SrcRewrite3 = 1,1,1,4000001,999999
SrcRewrite4 = 2,1,2,4000001,999999
Adresa = kryeministri.tgif.netpunë
Fjalëkalimi = ENTER_YOUR_TGIF_PRIME_HOTSPOT_PASSWORD
Port = 62031
Vendndodhja = 0
Korrigjimi i gabimeve = 0