Postuar ne

Rishikimi i Analogut / DMR të Videove të Boxchip S700A

Ne jemi të lumtur të shpallim një rishikim të plotë të videos Boxchip S700A - Një marrës marrës hibrid DMR / Analog, me Android OS dhe i aftë për 4G / LTE. Në dispozicion në versionet VHF dhe UHF.

Ky rishikim i videos përmban modelin UHF.

Ju do ta doni këtë radio dhe ne përgatitëm një zbritje për ju. Nëse përdorni kod promovues HRCDMRarkë do të keni një zbritje shtesë dhe transport falas, pa marrë parasysh se ku jetoni.

Video nga Konceptet HamRadio

Porositni Boxchip S700A tuaj Tani