Postuar ne

Si të programoni frekuencat Boxchip S700A DMR

1. Përgatitja

Kërkesat e 1.1

Ju lutemi sigurohuni tuajin Boxchip S700A ka kapacitet të mjaftueshëm të baterisë në fillim.
Pieceshtë e nevojshme 1 copë kabllo USB Type-C dhe një kompjuter me Windows 7 ose më lart. Versioni .Net Framework nuk duhet të jetë më i ulët se 4.0.
instaloni Paketa e instalimit të BPS për kudo që ju dëshironi.

1.2 Aktivizo Korrigjimin e USB

Ne kemi nevojë për të mundësuar Debugging USB në pajisjen tuaj për shkak të leximit dhe shkrimit të skedarëve të personalizimit BPS përmes USB. Ne mund ta mundësojmë atë të ndjekë këto hapa:
a) Fuqia në pajisje;
b) Zgjidhni "Cilësimet-> Rreth Telefonit";
c) Klikoni "Numri i Ndërtuesit" 3 herë shpejt dhe do të shihni një këshillë;
d) Kthehuni tek "Cilësimet", ekziston një artikull i menusë "Opsione zhvilluesi" sipër "Rreth telefonit";
e) Zgjidhni "Opsionet e Zhvilluesit" dhe aktivizoni "Aktivizo" atë;
f) Tërhiqeni poshtë deri në "Korrigjim USB" dhe aktivizoni atë;
g) Lidhni pajisjen me kompjuterin me anë të kabllos USB Type-C. Ju mund të shihni një gjurmë gishtash të konfirmuar për herë të parë, kontrolloni dhe pajtoheni me të.

1.3 Pastro personalizimin e versionit të vjetër

Hapni pajisjen nga "My Computer" në desktop, Pritini skedarët e personalizimit të versionit të vjetër nëse ka - skedarët e personalizimit të versionit të vjetër duhet të jenë në rrugën "S700A \ Ruajtja e Brendshme \ CONTACTLIST.xls" dhe "S700A \ Ruajtja e Brendshme \ PTT_CHANNEL_LIST_DATA.xls" , ju mund t'i ruani këto 2 skedarë në diskun e kompjuterit.

1.4 Instaloni versionin e ri APK

Kopjoni "DMR_V014_sign.apk" në "S700A \ Ruajtja e Brendshme" dhe instaloni atë, atëherë ne mund të programojmë pajisjen.

2. Programimi

2.1 Zgjidhni një pajisje

Në përgjithësi, BPS do të zbulojë dhe zgjedhë automatikisht një pajisje kur hapni si më poshtë pamja e ekranit. Por ju lutem vini re se BPS nuk mbështet shumë pajisje tani.

Zgjidhja për BPS nuk zbulon një pajisje, mbase nuk keni nevojë të provoni çdo hap:
a) Sigurohuni që "Debugging USB" të jetë i aktivizuar;
b) Plug-pull kabëll USB disa herë;
c) Rinisni pajisjen tuaj;
d) Rinisni kompjuterin tuaj;
e) Instaloni "adbdriver.zip" në kompjuterin tuaj;
f) Në fund kopjoni "adb_usb.ini" në "C: \ Përdoruesit \ Emri juaj \ .android \".

2.2 Lexoni Përshtatjen

Klikoni në butonin e gjelbër për të lexuar përshtatjen nga pajisja, ju do të shihni "Numri i Modelit" dhe "Numri Serial" është i mbushur si më poshtë.
Për herë të parë mund të merrni një gabim leximi për shkak se nuk ka ndonjë përshtatje të re në pajisje, provoni ta shkruani atëherë

leximi do të jetë në rregull.

2.3 Shkruaj Përshtatjen

Personalizoni të gjithë parametrat, pastaj klikoni në butonin e kuq për të shkruar përshtatjen në pajisjen tuaj.

Postuar ne

Si të konfiguroni Boxchip S700A Boxchip për funksionimin DMR

Ky udhëzues i shpejtë do të shpjegojë se si të programoni frekuencat DMR në Boxchip S700A

Së pari, ju lutemi lexoni “Manuali i përdorimit S700A DMR”Për të ditur se si të vendosni një frekuencë DMR.

Pastaj, futni informacionin e duhur në Lista e kanaleve PTT dhe listat e kontakteve Excel sipas manualit të përdorimit,

Në fund, importoni këto 2 fletë në radion tuaj.

Lexoni më shumë për këtë radio të shkëlqyeshme