Postuar ne

S700A UHF DMR 4G / LTE

La S700A është një radio hibride android që lejon mbulim 100%: përmes 3G / 4G / LTE / WiFi / VHF ose UHF FM analoge dhe DMR Tier II. Ju gjithmonë do të jeni të lidhur.

Lexo më shumë