Postuar ne

Echolink i ri lëshohet për Inrico TM-7 dhe të gjithë radiot e tjera të rrjetit

Shkarkoni të riun Versioni echolink! Funksionon shumë mirë me Inrico TM-7. Funksionaliteti i butonit PTT është shtuar dhe UI i ekranit është rregulluar për t'iu përshtatur kërkesave specifike të Inrico TM-7.

Testet janë kryer me një Talkpod N58, Radio-Toni RT4, dhe padyshim, me TM-7. Të gjithë radiot e rrjetit duhet të punojnë mirë me këtë version Echolink, përfshirë edhe ato Sigurisht F22 +, F25, Inrico T298s dhe gjithashtu e reja Inrico T320.

Nëse doni të vraponi Echolink Zello në të njëjtën kohë, ju lutemi lexoni kjo.

Shikoni videon më poshtë:

Postuar ne

RT4 - Flisni si Pro

Me cilesi te larte mikrofoni i altoparlantit, ju mund të përdorni Radio-Toni RT4 si një profesionist i vërtetë. Mikrofoni vjen edhe me një fole 3.5 mm për tu lidhur me një kufje.

 

LaRadio-Toni RT4 është niveli më i lartë i artit në Android POC Radio. RT4 është një radio shumë e fuqishme në stilin Motorola, me një bateri të qëndrueshme 4600mAh

Ky radio i rrjetit është plotësisht i pajtueshëm me Rrjeti Ndërkombëtar i Radios (IRN)

A është akoma hamradio? Lexoje kete artikull.

Postuar ne

F22 në verë dhe RT4 në dimër

Nëse keni një licencë të vlefshme hamradio, mund të transmetoni në përsëritësit e drejtpërdrejtë nëpër botë. Cfare po pret Mbani kontakt me komunitetin tuaj të proshutës KUNDJ në glob! Për sa keni lidhje interneti, qoftë me WiFi, 3G ose 4G, përdorimi i një radioje rrjeti nuk ishte kurrë aq i lehtë për të hyrë në një rrjet global të radios amatore: IRN - Rrjeti Ndërkombëtar i Radios që kombinon përsëritësit DMR, Echolink, AllStar dhe analog të gjithë së bashku. Ky rrjet global po rritet me një shpejtësi të jashtëzakonshme.

Do të përjetoni tingull kristal dhe me zë të lartë, pamje mahnitëse, bateri që zgjasin me ditë. Ju mund, për shembull, të kryqëzoni vendin, pa humbur kurrë sinjal dhe pa u shqetësuar se cilat frekuenca të përsëritësit do të përdorni.

Foto më poshtë: Radio-Toni RT4 në një ditë me shi.

 

 

Postuar ne

Jo për amatorë

PTT4U është një shërbim radiofonik i nivelit më të lartë për profesionistët.

Duke u mbështetur në sinjalin GSM, radiot tona do të jenë në gjendje të flasin me njëri-tjetrin pa ndonjë kufizim të intervalit. Çdo radio punon me një kartë SIM (nuk përfshihet) dhe përdor GSM / 3G / 4G dhe disa mënyra madje punojnë me sinjalin WiFi. Kjo do të thotë nuk keni nevojë të shpenzoni një pasuri në infra-struktura të shtrenjta radioje, përsëritëse, antena ose qira site. E gjithë infrastruktura e rrjetit sigurohet nga transportuesi GSM.

Thirrjet private dhe ato në grup janë në dispozicion. Anëtarët e ekipit tuaj mund të jenë në vende të ndryshme dhe akoma brenda mundësive. Secili përdorues mund të kontrollojë vendndodhjen e njëri-tjetrit (bazuar në profilin e tij), të dërgojë mesazhe dhe alarme SOS.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të blini radiot tona të rrjetit, në varësi të nevojave tuaja, të vendosni kartën tuaj SIM të preferuar në radio (do të jetë i mjaftueshëm një plan mujor i të dhënave prej 500 MB) abonohuni çdo vit PTT4U shërbim. Do t'ju duhet një pajtim vjetor $ 49 për çdo radio. Dhe kjo eshte! Nuk ka më dhimbje koke.

Postuar ne

Radio-Tone RT4 me funksionim të qetë të APRS

Operative APRS me të njohura Radio-Toni RT4 nuk mund të jetë më e lehtë. Antena GPS me ndjeshmëri të lartë dhe vendndodhja e kullave GSM në të gjithë globin do t'ju mbajë të afishoni vendndodhjen tuaj në rrjet. Thjesht instaloni APRSDroid nga dyqani Play dhe kontrolloni të gjithë aktivitetin e proshutës ndërsa jeni në lëvizje. Lërini miqtë tuaj të dinë se ku jeni, shpejtësinë, lartësinë dhe drejtimin tuaj.

Mundësitë e RT4 janë të pafundme. Dhe ti? A jeni duke luajtur me radiot e rrjetit tashmë?

Postuar ne

5 gjërat që mund të bëni me një Marrës Inrico TM-7

Ka kaq shumë gjëra që mund të bësh me një Inrico TM-7. E vetmja gjë që ju nevojitet është një lidhje GSM ose WiFi.


Kontrolli i pikave të nxehta të DMR
Ju mund të instaloni BlueDV dhe të përdorni Inrico tuaj TM-7 për të kontrolluar a DVMega pikë e nxehtë

Operacioni APRS
Shtimi i aftësisë së plotë APRS është copë tortë. Thjesht instaloni APRSDroid në tuajin TM-7 dhe ndani vendndodhjen tuaj në kohë reale.

Operacioni Echolink
Përdorimi i Echolink me këtë radio rrjeti ju hap botën. Zgjidhni ndonjë lidhje ose konferenca të disponueshme. Kini QSO kur të doni. 24/7!

Operacioni IRN
Një nga mënyrat më të njohura me TM-7. IRN është një qendër emocionuese që lidh proshutat me shumë rrjete, si Allstar, Echolink dhe DMR. 

Operacioni i skanimit
Instaloni aplikacionin falas Broadcastify dhe transformoni tuajin TM-7 në një marrës skaner mbarëbotëror të policisë, departamentit të zjarrfikësve, ATC dhe komunikimeve të tjera të shërbimit publik.

Porositni Inrico TM-7 tuaj sot!

Postuar ne

Inrico TM-7 nga Newcastle (MB) në Seattle (SH.B.A.) nga MI6SSZ

Disa njerëz do të thoshin se telefoni celular i tij i lavdëruar zgjidhet mirë derisa të goditni stacionet e përsëritësit dhe duhet të jeni një profesionist i kualifikuar për ta përdorur atë

Gjë e bukur e rregullt, e ndërtuar lehtë dhe e transportueshme, dilni në ajër kudo në botë me antenë GPS, kështu që nuk ka pse të shqetësoheni nëse keni një sinjal
Nëse jeni shumë të kufizuar për të vendosur një antenë ku jetoni si në një banesë, atëherë kjo është e shkëlqyeshme
Ekrani mund të bëjë që të jetë pak më i madh, përveç asaj shkëlqyese, është vetëm një nga ato radio që duhet të keni
Sa për dyqanin SOUND OF ANGELS shërbimi është i ndezur dhe ata ju mbajnë të azhurnuar në lidhje me ecurinë e porosisë tuaj që kam marrë timen në 7/9 ditë pune
Shumë e dobishme në çdo mënyrë të mundshme dhe megjithëse posta është me çmim të rëndë por është DHL kështu që do ta merrni pasi ju mbajnë të informuar nga fillimi në fund
Unë jam shumë i kënaqur me të dhe unë jam një radio proshutë ka një botë të re për të zbuluar me këtë radio vetëm gjetjen e tyre pasi të keni hapur të gjitha hapet për ju
një shembull i shpejtë në Mbretërinë e Bashkuar i parkuar në supermarketin në Newcastle upon Tyne duke folur me dikë në Seattle pa swr pa akordues antenash jo Ariel i madh është vetëm një kuti e vogël e zezë në pult me ​​madhësinë e një kuti shkrepëseje

Epo, ne kemi një shërbim të shkëlqyeshëm nga radio dyqani që punon mirë

Alex MI6SSZ N ON ZELLO
GJ6ZZ

Lexo më shumë rreth Inrico TM-7