Postuar ne

Përdorimi i Echolink me Inrico TM-7

Operacioni echolink është i mundur me Inrico TM-7. Por derisa zhvilluesit e Echolink të shtojnë mundësinë për të hartuar butonin PTT të radios në transmetimin e çelësit, duhet të prekni ekranin me prekje një herë për të filluar transmetimin dhe prekni përsëri për të ndaluar. Nga perspektiva e përdorshmërisë, funksionon mirë. Thjesht nuk jemi përdorur me teknikën. Gjithsesi, ne jemi proshutë! Gjithmonë na pëlqen të improvizojmë!

Ju gjithmonë mund të dërgoni një dërgoni një email në Echolink dhe kërkoni një funksionalitet të tillë!

Shënim: Për të instaluar Echolink në TM-7, do t'ju duhet të instaloni një aplikacion të quajtur "Set Orientation". Duhet ta keni të vendosur në "Peisazhi i kundërt". Do ta kuptoni pse! 🙂

Shijoni videon më poshtë.

Postuar ne

Radio Amatorja e Premte e Zezë

Pse nuk duhet të shijojnë opsionet radio amatore ZBRITJE SUPER me te Premten e Zeze? Kontrolloni marrëveshjet e zgjedhura në vijim!

Inrico TM-7 - Radioja e Parë e Rrjetit Mobile
Capableshtë i aftë për 3G / WiFi dhe tashmë u bë bestseller-i ynë!
Përdorni kodin e kuponit e premte   marrë 20% zbritje!i disponueshëm nga network-radio.com
RFFinder M1 - deri tani Radio-ja më e përparuar Android DMR e ndërtuar ndonjëherë. Harrojeni për programimin e Plugs Code. Me RFinder M1 gjithçka është aq e lehtë sa të tregosh & klikosh! Baza e të dhënave e azhurnuar e përsëritësve në të gjithë botën (analoge dhe dixhitale)

Merrni RFFinder M1 me Transport falas, duke përdorur kodin E PREMTE E ZEZE

i disponueshëm nga rfinder.dyqan - Shpërndarësi zyrtar i RFinder.

4G / WIFI mahnitëse Radio-Toni RT4 po i tejkalon pritjet! Shumë i fuqishëm dhe një mundësi e mahnitshme për të hyrë në rrjetin amator të IRN. Cilësia e audios është e mahnitshme dhe mund të merrni një çast zbritje prej 20 $ duke përdorur kodin RADIODISKONT
i disponueshëm nga network-radio.com
Do ju pëlqente një Transmetues Stereo Transmetues FM 15W? Njihuni me Tivdio me PLL dhe LCD.

Varg Frekuenca: 87 108-MHz
Çmimi normal: $ 249
i disponueshëm nga MegaHertz.shitore për $ 199
Shënim: Kontrolloni legjislacionin lokal në lidhje me përdorimin e këtij transmetuesi.

Postuar ne

Pronari im nuk lejon antena

Pronari im nuk lejon antena. Kështu që lashë paragjykimet pas dhe u transferova në IRN. Dhe unë e dua atë!
Mësoni më shumë rreth IRN për proshutat

Ju duhet një licencë e vlefshme Hamradio për të transmetuar në përsëritës të drejtpërdrejtë! Pse nuk provoni për veten tuaj? Është falas. Ju mund të filloni me një smartphone. Nuk ka nevojë të blini asnjë ingranazh! E tëra që ju nevojitet është një smartphone.

Ju madje mund të fitoni një FALAS radio në rrjet me një marrës të ngulitur UHF FM. Mësoni si!

Postuar ne

F22 në verë dhe RT4 në dimër!

Nëse keni një licencë të vlefshme hamradio, mund të transmetoni në përsëritësit e drejtpërdrejtë nëpër botë. Cfare po pret Mbani kontakt me komunitetin tuaj të proshutës KUNDJ në glob! Për sa keni lidhje interneti, qoftë me WiFi, 3G ose 4G, përdorimi i një radioje rrjeti nuk ishte kurrë aq i lehtë për të hyrë në një rrjet global të radios amatore: IRN - Rrjeti Ndërkombëtar i Radios që kombinon përsëritësit DMR, Echolink, AllStar dhe analog të gjithë së bashku. Ky rrjet global po rritet me një shpejtësi të jashtëzakonshme.

Do të përjetoni tingull kristal dhe me zë të lartë, pamje mahnitëse, bateri që zgjasin me ditë. Ju mund, për shembull, të kryqëzoni vendin, pa humbur kurrë sinjal dhe pa u shqetësuar se cilat frekuenca të përsëritësit do të përdorni.

Foto më poshtë: Radio-Toni RT4 në një ditë me shi.