Nisën pajisje të reja dore RFinder!

 

Po sikur të mund të kishit një rrjeti i radiove dore dhe mobile me mbulim global? Harrojeni përsëritësit dhe licencat e shtrenjta. Gjithçka do të funksionojë përmes rrjetit celular 3G / 4G.

Ose dëshironi radio 1-në-1 ose 1-në-shumë, kjo është për ju.

Pa kufizime në diapazon. Nëse keni mbulim të telefonit celular, jeni të lidhur!

Le të fillojmë. Më ço në dyqan!