Privacy Policy

Mazikeen OÜ ("Ons", "wij" of "onze") beheert deze website en dit platform (de "Service"). Deze pagina informeert u over ons beleid met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en vrijgeven van persoonlijke gegevens wanneer u onze Service gebruikt en de keuzes die u aan die gegevens heeft gekoppeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de dienst te kunnen verlenen en verbeteren. Door de service te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit beleid.

Welke gegevens worden verwerkt?

We verzamelen verschillende soorten informatie voor verschillende doeleinden om onze service aan u te leveren en te verbeteren.

Persoonsgegevens

Tijdens het gebruik van onze service vragen we u om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren ("Persoonlijke gegevens"). Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

  • E-mailadres
  • Voornaam en achternaam
  • Adres, staat, provincie, postcode / plaats, stad
  • Telefoon
  • Cookies en gebruiksgegevens

We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor u van belang kan zijn. U kunt ervoor kiezen om geen enkele of alle van deze berichten van ons te ontvangen door de link op te zeggen of de instructies op te volgen die worden verstrekt in elke e-mail die we verzenden.

Gebruiksgegevens

We verzamelen informatie over hoe de service wordt geopend en gebruikt ("Gebruiksgegevens"). Deze gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het internetprotocol-adres van uw computer (bijv. IP-adres), browsertype, browserversie, de pagina's van onze service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd doorgebracht op die pagina's, uniek apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens.

Tracking Cookies Gegevens

We gebruiken cookies en vergelijkbare volgtechnologieën om de activiteit op onze service te volgen en bepaalde informatie vast te houden. Cookies zijn bestanden met een kleine hoeveelheid gegevens die een anonieme unieke identificatie kunnen bevatten. Cookies worden vanaf een website naar uw browser gestuurd en op uw apparaat opgeslagen. Trackingtechnologieën die ook worden gebruikt, zijn bakens, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen en om onze service te verbeteren en te analyseren. U kunt uw browser opdracht geven om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, is het mogelijk dat u sommige delen van onze service niet kunt gebruiken.

Zie onze voor meer informatie over cookies cookie beleid.

Met welk doel worden de gegevens verzameld?

Mazikeen OÜ gebruikt de verzamelde gegevens voor verschillende doeleinden:

  • Om onze service te verlenen en te onderhouden
  • Om u op de hoogte te stellen van wijzigingen in onze service
  • Om u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies van onze service wanneer u daarvoor kiest
  • Om klantenondersteuning te bieden
  • Om analyses of waardevolle informatie te verzamelen zodat we onze service kunnen verbeteren
  • Om toezicht te houden op het gebruik van onze service
  • Technische problemen opsporen, voorkomen en verhelpen
  • Om u te voorzien van nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden en die vergelijkbaar zijn met die u al hebt gekocht of geïnformeerd, tenzij u ervoor hebt gekozen om dergelijke informatie niet te ontvangen

Duur van de verwerking

We bewaren uw persoonlijke gegevens slechts zolang als nodig is voor de doeleinden uiteengezet in dit privacybeleid. We zullen uw persoonlijke gegevens bewaren en gebruiken voor zover nodig om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we verplicht zijn uw gegevens te bewaren om te voldoen aan toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze wettelijke overeenkomsten en beleidsregels te handhaven.

Mazikeen OÜ bewaart ook gebruiksgegevens voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te verbeteren of om de functionaliteit van onze service te verbeteren, of we zijn wettelijk verplicht om deze gegevens voor langere perioden te bewaren.

Hoe beschermen wij uw gegevens?

We zullen alle stappen ondernemen die redelijkerwijs nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld. We doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerd gebruik of openbaarmaking.

Openbaarmaking aan derden

We maken gebruik van een select aantal vertrouwde externe serviceproviders voor bepaalde aanbiedingen voor technische gegevensanalyse, verwerking en / of opslag. Deze serviceproviders zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge gegevensbeschermings- en beveiligingsnormen. We delen alleen informatie met hen die nodig is voor de services.

If Mazikeen OÜ betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa, kunnen uw persoonlijke gegevens worden overgedragen. We zullen dit melden voordat uw persoonlijke gegevens worden overgedragen en onderhevig zijn aan een ander privacybeleid.

Onder bepaalde omstandigheden, Mazikeen OÜ kan vereist zijn om uw Persoonsgegevens bekend te maken indien dit wettelijk vereist is of in reactie op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijvoorbeeld een rechtbank of een overheidsinstantie).

Mazikeen OÜ kunnen uw persoonlijke gegevens openbaar maken in de oprechte overtuiging dat dergelijke actie noodzakelijk is om:

  • Om te voldoen aan een wettelijke verplichting
  • Om de rechten of eigendom van te beschermen en verdedigen Mazikeen OÜ
  • Om mogelijke overtredingen in verband met de Service te voorkomen of te onderzoeken
  • Om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van de Service of het publiek te beschermen
  • Ter bescherming tegen wettelijke aansprakelijkheid

Jou rechten

U heeft het recht om geïnformeerd te worden over Persoonsgegevens die worden verwerkt door Mazikeen OÜ, een recht op rectificatie / correctie, wissing en beperking van de verwerking. U hebt ook het recht om een ​​gestructureerd, algemeen en machinaal leesbaar formaat van persoonlijke gegevens te ontvangen die u ons hebt verstrekt.

We kunnen u alleen identificeren via uw e-mailadres en we kunnen alleen aan uw verzoek voldoen en informatie verstrekken als we persoonlijke gegevens over u hebben doordat u rechtstreeks contact met ons heeft opgenomen en / of u onze site en / of dienst gebruikt. We kunnen geen gegevens verstrekken, corrigeren of verwijderen die we namens onze gebruikers of klanten opslaan.

Om een ​​van de in dit privacybeleid genoemde rechten uit te oefenen en/of in het geval van vragen of opmerkingen met betrekking tot het gebruik van persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam: info@network-radios.com.

U hebt het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken, zonder dat dit afbreuk doet aan de rechtmatigheid van de verwerking die voorafgaand aan de intrekking is uitgevoerd. Telkens wanneer u uw toestemming intrekt, erkent en aanvaardt u dat dit een negatieve invloed kan hebben op de kwaliteit van de site en / of diensten. Daar ben je het verder mee eens Mazikeen OÜ kan niet aansprakelijk worden gesteld met betrekking tot enig verlies en / of schade aan uw Persoonsgegevens als u ervoor kiest om uw toestemming in te trekken.

Bovendien hebt u het recht om een ​​klacht in te dienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit in uw rechtsgebied.

Service Providers

We maken gebruik van externe bedrijven en individuen om onze service te vergemakkelijken ("serviceproviders"), om de service namens ons te verlenen, om servicegerelateerde services uit te voeren of om ons te helpen bij het analyseren van hoe onze service wordt gebruikt. Deze derden hebben alleen toegang tot uw persoonlijke gegevens om deze taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of voor enig ander doel te gebruiken.

Analyse

We gebruiken externe serviceproviders om het gebruik van onze service te controleren en analyseren.

Google Analytics 
Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van deze website bij te houden en te onderzoeken, om rapporten over zijn activiteiten op te stellen en deze te delen met andere Google-services.

Conversies bijhouden van Facebook-advertenties
Het bijhouden van conversies van Facebook-advertenties is een analyseservice die wordt aangeboden door Facebook, Inc. die gegevens van het Facebook-advertentienetwerk koppelt aan acties die op deze website worden uitgevoerd.

Gedragsremarketing

Mazikeen OÜ gebruikt remarketingdiensten om op u te adverteren op websites van derden nadat u onze Service hebt bezocht. Wij en onze externe leveranciers gebruiken cookies om advertenties te informeren, te optimaliseren en weer te geven op basis van uw eerdere bezoeken aan onze Service.

Google AdWords-remarketing (Google Inc.)
AdWords Remarketing is een dienst voor remarketing en gedragsgerichte reclame die wordt aangeboden door Google Inc. die de activiteit van deze Website koppelt aan het Adwords-advertentienetwerk en de Doubleclick-cookie.

Twitter-remarketing (Twitter, Inc.)
Twitter Remarketing is een dienst voor remarketing en gedragsgerichte reclame die wordt aangeboden door Twitter, Inc. die de activiteit van deze website koppelt aan het Twitter-advertentienetwerk.

Facebook Aangepast publiek (Facebook, Inc.)
Facebook Custom Audience is een dienst voor remarketing en gedragsgerichte reclame die wordt aangeboden door Facebook, Inc. die de activiteit van deze website koppelt aan het advertentienetwerk van Facebook.

Hosting- en backend-infrastructuur

BlueHost
BlueHost is een hostingservice die wordt aangeboden door Endurance International Group

Betalingen

We kunnen betaalde producten en / of diensten leveren binnen de Service. In dat geval gebruiken we diensten van derden voor het verwerken van betalingen (bijvoorbeeld betalingsverwerkers).

Wij zullen uw betaalkaartgegevens niet opslaan of verzamelen. Die informatie wordt rechtstreeks aan onze derde betalingsverwerkers verstrekt, waarvan het gebruik van uw persoonlijke informatie wordt bepaald door hun Privacybeleid. Deze betalingsverwerkers houden zich aan de standaarden die zijn ingesteld door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken zoals Visa, Mastercard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten helpen bij het veilig verwerken van betalingsinformatie.

De betalingsverwerkers waarmee we werken zijn:

Stripe
Stripe is een betalingsdienst die wordt aangeboden door Stripe Inc.

PayPal
PayPal is een betalingsdienst die wordt aangeboden door PayPal Inc., waarmee gebruikers online betalingen kunnen doen.

Interactie en klantenondersteuning

Messenger
De Facebook Messenger Customer Chat is een dienst voor interactie met het Facebook Messenger live chatplatform die wordt aangeboden door Facebook, Inc.

Beheer van de gebruikersdatabase

MailChimp

Mailchimp is een service voor het beheren en verzenden van e-mailadressen die wordt aangeboden door Mailchimp.

Overig

Google reCAPTCHA (Google Inc.)
Google reCAPTCHA is een SPAM-beveiligingsservice die wordt aangeboden door Google Inc.

WooCommerce
Woocommerce is een kassasysteem om betalingen en orderverwerking af te handelen.

Gravatar
Gravatar is een dienst voor beeldvisualisatie die wordt aangeboden door Automattic Inc. waarmee deze website dit soort inhoud op zijn pagina's kan opnemen.

YouTube
YouTube is een dienst voor de visualisering van video-inhoud die wordt aangeboden door Google Inc. waarmee deze website dit soort inhoud op zijn pagina's kan opnemen.

Facebook sociale widgets
De Facebook Like-knop en sociale widgets zijn diensten die interactie met het sociale netwerk van Facebook mogelijk maken, die worden aangeboden door Facebook, Inc.

Google+ sociale widgets
De Google+ + 1-knop en sociale widgets zijn diensten die interactie met het sociale netwerk Google+ mogelijk maken, aangeboden door Google Inc.

Twitter sociale widgets
De Twitter Tweet-knop en sociale widgets zijn diensten die interactie met het sociale netwerk Twitter mogelijk maken, die worden aangeboden door Twitter, Inc.

LinkedIn sociale widgets
De LinkedIn-deelknop en sociale widgets zijn diensten die interactie mogelijk maken met het sociale netwerk van LinkedIn, aangeboden door LinkedIn.

Links naar andere sites

Onze service kan links bevatten naar andere sites die niet door ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u naar de site van die derde partij geleid. We raden u ten zeerste aan om het privacybeleid van elke site die u bezoekt te bekijken. We hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of services van derden.

Privacy van kinderen

We verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van iemand onder de leeftijd van 13. Als u een ouder of voogd bent en u weet dat uw kinderen ons persoonlijke gegevens hebben verstrekt, neem dan contact met ons op. Als we ons ervan bewust worden dat we persoonlijke gegevens van kinderen hebben verzameld zonder de toestemming van de ouders te verifiëren, ondernemen we stappen om die informatie van onze servers te verwijderen.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen. We zullen u op de hoogte stellen via e-mail en / of een prominente mededeling over onze service, voordat de wijziging van kracht wordt, en de "ingangsdatum" bovenaan dit privacybeleid bijwerken. U wordt geadviseerd om dit privacybeleid regelmatig te bekijken op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

Eindgebruikers

U kunt dit doen door contact op te nemen met de verantwoordelijke voor de verwerking (de persoon of organisatie die de campagne heeft georganiseerd waaraan u heeft deelgenomen). U hebt ook toegang tot het Mijn Account om uw persoonlijke gegevens in te zien, te wijzigen en / of te verwijderen.