geplaatst op

Zello op de Inrico T192 schermloze radio

Spannend nieuws voor liefhebbers van netwerkradio! Inrico lanceerde het T192, een verbeterde versie van de T199.
Hoewel ik een grote fan ben van de T199, moet ik toegeven dat het T192 was een goede zet.

Ik zal beginnen met het ontwerp. De vorm is rechthoekig en doet denken aan de populaire Motorola-radio's. Ik vond de T199 altijd te klein, wat me deed denken aan een walkietalkie voor kinderen. De T192 is zwaarder, dikker en bovenal IP54, in tegenstelling tot de T199.

Om extra veiligheid te bieden, heeft de batterij een eigen kluisje (ik betwijfel of je de batterij per ongeluk kunt verwijderen, zelfs zonder het secundaire kluisje te gebruiken). Deze kleine details maken de T192 een echt robuuste radio!

De audio kan, zoals gewoonlijk, op een echt hoog volume worden ingesteld, met behoud van een helder en vol spraakgeluid. Ik weet zeker dat deze radio een bestseller zal worden.

Zoals u waarschijnlijk weet, zijn deze radio's gebouwd voor professioneel gebruik en draaien ze diensten zoals PTT4U. Ze willen dus niet dat de gebruikers de instellingen verknoeien en ongewenste apps installeren. Met zulke, op de T192, Inrico verwijderde de USB-aansluiting zodat een "normale" gebruiker geen wijzigingen in de configuratie zou aanbrengen.

De USB is er nog, hoewel hij verborgen is. U moet een kleine 5-polige adapter (meegeleverd met de programmeerkabel) en voer alle configuraties naar de radio uit met TotalControl-software.

Alle netwerkinstellingen moeten worden gedaan via de microfoon- / oortelefoonaansluitingen, met behulp van de programmeerkabel. U heeft dit nodig Software en UART-stuurprogramma's te gebruiken.

Sinds V4.14, Zello is 100% compatibel met de T192. U kunt het volume wijzigen, de PTT-knop gebruiken en kanalen selecteren met de draaiknop. U hoeft alleen het configuratiestappen uitgebracht door Zello.

Waar kan ik de T192 kopen?

Bestel hier uw T192