Лансирани нови рачни RFinder!

 

Што ако можеш да имаш мрежа на рачни и мобилни радија со глобално покривање? Заборавете на скапите репетитори и лиценци. Сè ќе работи преку мобилната мрежа 3G / 4G.

Или сакате 1-за-1 или 1-за-многу радио комуникации, ова е за вас.

Без ограничувања на опсегот. Ако имате покриеност на мобилен телефон, вие сте поврзани!

Да почнеме. Однеси ме во продавницата!