Kepiye yen sampeyan bisa duwe jaringan radio genggem lan seluler kanthi jangkoan global? Lali babagan pengulang lan lisensi sing larang. Kabeh bisa digunakake liwat jaringan 3G / 4G seluler.

Sampeyan pengin komunikasi radio 1-menyang-1 utawa 1-kanggo-akeh, iki kanggo sampeyan.

Ora ana watesan sawetara. Yen sampeyan duwe jangkoan ponsel, sampeyan wis nyambung!

Ayo miwiti. Gawanen aku menyang toko!