Tietosuojalauseke

Sound of Angels ("Me", "me" tai "meidän") ylläpitävät tätä verkkosivustoa ja alustaa ("palvelu"). Tämä sivu ilmoittaa sinulle käytännöistämme, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palveluamme, ja valinnoista, jotka olet liittänyt näihin tietoihin.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt tiedon keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti.

Millaisia ​​tietoja käsitellään?

Keräämme useita erityyppisiä tietoja eri tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme palvelujamme sinulle.

Henkilötiedot

Palvelumme käytön aikana pyydämme sinua toimittamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voidaan käyttää yhteyden ottamiseen tai tunnistamiseen ("Henkilötiedot"). Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja voivat olla muun muassa seuraavat:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Osoite, valtio, maakunta, postinumero, kaupunki
  • Puhelin
  • Evästeet ja käyttötiedot

Voimme käyttää henkilötietojasi ottamaan yhteyttä sinuun uutiskirjeitä, markkinointi- tai mainosmateriaaleja ja muita tietoja, jotka voivat olla sinua kiinnostavia. Voit jättää pois näiden viestien vastaanottamisen mistään tai kaikista niistä, kun noudatat irtisanoman linkkiä tai lähettämäsi sähköpostiviestejä.

Käyttötiedot

Keräämme tietoja siitä, miten palvelua käytetään ja käytetään (”Käyttötiedot”). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneesi Internet Protocol -osoitteen (esim. IP-osoite), selaimen tyypin, selainversion, palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailun aika ja päivämäärä, näillä sivuilla vietetty aika, ainutlaatuinen laitetunnukset ja muut diagnostiikkatiedot.

Evästeiden tietojen seuranta

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita palvelumme toiminnan seuraamiseen ja tiettyjen tietojen säilyttämiseen. Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Seurantatekniikoita käytetään myös majakoina, tunnisteina ja skripteinä tietojen keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä palvelumme parantamiseksi ja analysoimiseksi. Voit kehottaa selainta kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää joitain palvelumme osia.

Lisätietoja evästeistä, katso sivu Evästepolitiikka.

Mihin tarkoitukseen tietoja kerätään?

Sound of Angels käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Tarjoamaan ja ylläpitämään palvelumme
  • Ilmoittaa sinulle palvelusi muutoksista
  • Antaa sinun osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä niin
  • Tarjoa asiakastukea
  • Kerätä analyyseja tai arvokasta tietoa palvelumme parantamiseksi
  • Seuraa Palvelun käyttöä
  • Tunnistaa, estää ja käsitellä teknisiä ongelmia
  • Tarjoamme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistietoja muista tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka tarjoamme samanlaisia ​​kuin olet jo ostanut tai tiedustellut, ellet ole päättänyt vastaanottaa tällaisia ​​tietoja

Käsittelyn kesto

Säilytämme henkilötietosi vain niin kauan kuin on tarpeellista tässä tietosuojakäytännössä asetetuissa tarkoituksissa. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä laajuudessa kuin se on tarpeen, jotta voimme noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme (esimerkiksi jos me vaadimme säilyttämään tietosi sovellettavien lakien mukaisesti), ratkaisemaan kiistoja ja varmistamaan oikeudelliset sopimuksemme ja käytäntöjämme.

Sound of Angels säilyttää myös käyttötiedot sisäisiä analyysejä varten. Käyttötiedot säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden parantamiseksi tai palvelumme toimivuuden parantamiseksi tai jos meillä on laillinen velvoite säilyttää nämä tiedot pidempään ajanjaksoon.

Miten suojata tietoja?

Teemme kaikki kohtuudella tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi luvattomalta käytöltä tai paljastamiselta.

Ilmoittaminen kolmansille osapuolille

Käytämme tiettyä määrää luotettavia ulkoisia palveluntarjoajia tiettyjen teknisten tietojen analysointiin, käsittelyyn ja / tai tallennustarjouksiin. Nämä palveluntarjoajat valitaan huolella ja täyttävät korkeat tietosuoja- ja tietoturvastandardit. Jaamme heidän kanssaan vain palveluja varten tarvittavia tietoja.

IfSound of Angels osallistuu sulautumiseen, hankintaan tai omaisuuden myyntiin, henkilötietosi voidaan siirtää. Annamme ilmoituksen ennen henkilökohtaisten tietojen siirtämistä, ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä.

Tietyissä olosuhteissa,Sound of Angels voidaan joutua paljastamaan henkilötietosi, jos niin edellytetään laissa tai vastauksena viranomaisten (esim. tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin.

Sound of Angels voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojella ja puolustaa oikeuksia tai omaisuutta Sound of Angels
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai kansalaisten henkilökohtaista turvallisuutta
  • Lakisääteisen vastuun suojaaminen

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tieto henkilötietoista, joita käsitteleeSound of Angels, oikeus tietojen oikaisemiseen / korjaamiseen, poistamiseen ja käsittelyn rajoittamiseen. Sinulla on myös oikeus saada meille toimittamasi jäsennelty, yleinen ja koneellisesti luettava muoto henkilökohtaisista tiedoista.

Voimme tunnistaa sinut vain sähköpostiosoitteellasi ja voimme noudattaa pyyntöäsi ja antaa tietoja vain, jos meillä on henkilötietoja sinusta, kun olet ottanut yhteyttä meihin suoraan ja / tai käytät sivustoamme ja / tai palvelua. Emme voi toimittaa, oikaista tai poistaa mitään tietoja, joita tallennamme käyttäjien tai asiakkaiden puolesta.

Voit käyttää mitä tahansa tässä tietosuojakäytännössä mainittuja oikeuksia ja / tai jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja henkilötietojen käytöstä, voit ottaa yhteyttä tukitiimiimme: soundofangels.lda@gmail.com.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa vaikuttamatta käsittelyn laillisuuteen, joka tehtiin ennen sen peruuttamista. Aina kun peruutat suostumuksesi, tunnustat ja hyväksyt, että tällä voi olla kielteinen vaikutus sivuston ja / tai palvelujen laatuun. Hyväksyt sen myösSound of Angels ei ole vastuussa henkilötietojesi menetyksistä ja / tai vahingoista, jos päätät peruuttaa suostumuksesi.

Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus lainkäyttöalueesi tietosuojaviranomaiselle.

Palveluntarjoajat

Palkkaamme ulkopuolisia yrityksiä ja yksityishenkilöitä palvelumme helpottamiseksi (”Palveluntarjoajat”), palvelun tarjoamiseksi puolestamme, palveluun liittyvien palvelujen suorittamiseksi tai auttaaksemme meitä analysoimaan palvelumme käyttöä. Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi vain näiden tehtävien suorittamiseksi puolestamme, ja he eivät ole velvollisia luovuttamaan tai käyttämään niitä muihin tarkoituksiin.

Analytics

Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia seuraamaan ja analysoimaan palvelumme käyttöä.

Google Analytics 
Google Analytics on verkkoanalyysipalvelu, jonka tarjoaa Google Inc. (”Google”). Google käyttää kerättyjä tietoja seuraamaan ja tutkimaan tämän verkkosivuston käyttöä, laatimaan raportteja sen toiminnasta ja jakamaan niitä muille Google-palveluille.

Facebook-mainosten tulosseuranta
Facebook Ads -muunnosseuranta on Facebook, Inc. -yrityksen tarjoama analyysipalvelu, joka yhdistää Facebook-mainontaverkoston tiedot tällä verkkosivustolla suoritettuihin toimiin.

Käyttäytymiseen perustuva uudelleenmarkkinointi

Sound of Angels käyttää uudelleenmarkkinointipalveluita mainostaakseen sinulle kolmansien osapuolien verkkosivustoilla, kun olet käynyt palvelumme. Me ja kolmansien osapuolien toimittajat käyttävät evästeitä ilmoittaaksemme, optimoidaksemme ja näyttääksesi mainoksia aiempien palvelumme käyntien perusteella.

Google AdWordsin uudelleenmarkkinointi (Google Inc.)
AdWords-uudelleenmarkkinointi on Google Inc.: n tarjoama uudelleenmarkkinointi- ja käyttäytymiskohdistuspalvelu, joka yhdistää tämän verkkosivuston toiminnan Adwords-mainontaverkostoon ja Doubleclick-evästeeseen.

Twitter-uudelleenmarkkinointi (Twitter, Inc.)
Twitterin uudelleenmarkkinointi on Twitter, Inc.: n tarjoama uudelleenmarkkinointi- ja käyttäytymiskohdistuspalvelu, joka yhdistää tämän verkkosivuston toiminnan Twitter-mainontaverkostoon.

Facebook mukautettu yleisö (Facebook, Inc.)
Facebook Custom Audience on uudelleenmarkkinointi- ja käyttäytymiskohdistuspalvelu, jonka tarjoaa Facebook, Inc., joka yhdistää tämän verkkosivuston toiminnan Facebook-mainosverkostoon.

Hosting- ja backend-infrastruktuuri

BlueHost
BlueHost on Endurance International Groupin tarjoama hosting-palvelu

Maksut

Voimme tarjota maksullisia tuotteita ja / tai palveluita Palvelussa. Tällöin käytämme kolmannen osapuolen palveluita maksuprosessointiin (esim. Maksuprosessorit).

Emme tallenna tai kerää maksukorttisi yksityiskohtia. Nämä tiedot toimitetaan suoraan kolmannen osapuolen maksuprosessoreille, joiden henkilötietojesi käyttöä säätelevät heidän tietosuojakäytäntönsä. Nämä maksuprosessorit noudattavat PCI-DSS: n määrittämiä standardeja, joita hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on yhteinen tuotemerkki kuten Visa, Mastercard, American Express ja Discover. PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan maksutietojen turvallisen käsittelyn.

Maksuprosessoriemme kanssa työskentelemme ovat:

Raita
Stripe on maksupalvelu, jonka tarjoaa Stripe Inc.

PayPal
PayPal on PayPal Inc: n tarjoama maksupalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa verkkomaksuja.

Vuorovaikutus ja asiakastuki

Facebook Messenger
Facebook Messenger -asiakeskustelu on palvelu, jolla voi olla yhteydessä Facebook, Inc. -palvelun tarjoamaan Facebook Messenger live-chat-alustaan.

Käyttäjätietokannan hallinta

MailChimp

Mailchimp on Mailchimpin tarjoama sähköpostiosoitteiden hallinta ja viestien lähetyspalvelu.

Muut

Google reCAPTCHA (Google Inc.)
Google reCAPTCHA on roskapostisuojauspalvelu, jonka tarjoaa Google Inc.

WooCommerce
Woocommerce on uloskirjautumisjärjestelmä maksujen ja tilausten käsittelyä varten.

Gravatar
Gravatar on Automattic Inc. -yrityksen tarjoama kuvan visualisointipalvelu, jonka avulla tämä verkkosivusto voi sisällyttää tällaista sisältöä sivuilleen.

YouTube
YouTube on Google Inc: n tarjoama videosisällön visualisointipalvelu, jonka avulla tämä verkkosivusto voi sisällyttää tällaista sisältöä sivuilleen.

Facebookin sosiaaliset widgetit
Facebook Like-painike ja sosiaaliset widgetit ovat palveluita, jotka mahdollistavat vuorovaikutuksen Facebook, Inc: n tarjoaman Facebook-sosiaalisen verkoston kanssa.

Google+ Social Widgetit
Google+ +1 -painike ja sosiaaliset widgetit ovat palveluita, jotka mahdollistavat vuorovaikutuksen Google Inc.:n tarjoaman Google+ -palvelun sosiaalisen verkoston kanssa.

Twitterin sosiaaliset widgetit
Twitter-painike ja sosiaaliset widgetit ovat palveluita, jotka mahdollistavat vuorovaikutuksen Twitter, Inc: n tarjoaman Twitter-sosiaalisen verkoston kanssa.

LinkedIn-sosiaaliset widgetit
LinkedIn-jakopainike ja sosiaaliset widgetit ovat palveluita, jotka mahdollistavat vuorovaikutuksen LinkedInin tarjoaman LinkedIn-sosiaalisen verkoston kanssa.

Linkkejä muille sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että luet jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännön. Meillä ei ole valvontaa emmekä ota vastuuta minkään kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Lasten tietosuoja

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja keneltä tahansa alle 13: n. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen siitä, että lapsesi ovat toimittaneet meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota yhteyttä. Jos saamme tietoon, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, pyrimme poistamaan tiedot palvelimistamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella palvelustamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan "voimaantulopäivä". Suosittelemme tarkistamaan tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne julkaistaan ​​tälle sivulle.

Loppukäyttäjät

Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään (henkilö tai organisaatio, joka järjesti kampanjan, johon osallistuit). Voit myös käyttää Tilini nähdä, muokata ja / tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietojasi.